29 March 2007

balokány wellness centre

Autópályás ötletek elhalványulása után ismét élményfürdőként, sőtmitöbb, wellness-központként hasznosítanák a Balokány-Fürdő területét.

A terv nem jelent nagy újdonságot, tekintve, hogy már 2003-ban és 2005-ben is akadt külföldi beruházó aqua-park építésére, bár kétségtelen, hogy most először írnának ki nyilvános pályázatot a hasznosításról. A stuttgarti jelentkezők például Toller László egykori polgármesterrel karöltve a város energiaellátásáról is gondoskodtak volna, egy, a tó alatt létesítendő atomtemetővel...

A mostani beruházó azonban érintetlenül hagyná a Liget területét és szállodát sem építene, igaz a pozíciója is meginoghat, hiszen "
nyilvános pályázaton dőlhet el a hasznosítás, van rá esély, hogy más elképzelések, társaságok is megjelenhetnek". Lehet, én is indulok.

5 comments:

Balokány said...
This comment has been removed by the author.
morassee said...

de jo lenne ha indulnal!

morassee said...

bar az atomtemetovel lehet h nem osszemerheto a fantaziad...

Balokány said...

atomtemetővel kapcsolatban felhívták rá a figyelmemet, hogy az a cikk tkp csupán egy áprilisi tréfa volt a DN részéről. Dátumra nem tekintve és az akkori politikai vezetést ismerve azonban tökéletesen hihető volt a sztori, külön gratulálok ezúton is cikk szerzőjének :)

Anonymous said...

excellent points and the details are more precise than elsewhere, thanks.

- Joe